DOT PSYCHOLOGIE
Praktijk voor psychologische behandeling en begeleiding

Praktische zaken

Zie ook de verschillende paragrafen voor uitgebreidere informatie over tarieven en vergoeding van verzekerde en onverzekerde zorg, voor wachttijd, crisis en waarneming, en voor informatie over beroepscode, klachten, kwaliteitsstatuut (momenteel ingediend en in bewerking bij GGZ Kwaliteitsstatuut) en privacyverklaring.


In deze folder kunt u informatie vinden over wat u kunt verwachten als u in behandeling komt bij een vrijgevestigde GZ-psycholoog.


Vergoeding

Zie hiervoor Tarieven en Vergoeding


No-show

Als u verhinderd bent, vraag ik u om dit zo snel mogelijk aan mij door te geven (telefonisch of per e-mail), echter uiterlijk binnen 24 uur voor de afspraak.

Een no-show (te laat afmelden, d.w.z. niet binnen 24 uur voor de start van de afspraak, of zonder afmelding niet verschijnen op de afspraak) wordt niet vergoed door verzekeraars. Omdat echter tijd voor u is gereserveerd en kosten van de praktijk wel doorlopen, zal ik in zo’n geval € 60,00  (dat is een naar beneden afgeronde 50% van het standaard tarief) bij u in rekening brengen, wat u zelf moet betalen.


Betalingsvoorwaarden

Zie voor mijn betalingsvoorwaarden: LVVP Betalingsvoorwaarden