DOT PSYCHOLOGIE
Praktijk voor psychologische behandeling en begeleiding

Aanmelden

Mijn praktijk is geopend op dinsdagochtend, woensdag en vrijdag voor kortdurende psychologische behandeling en begeleiding binnen (voorheen) de Generalistische Basis GGZ. 


Wachtlijst

Ik heb momenteel geen ruimte voor nieuwe aanmeldingen voor kortdurende behandeling (3 juli 2024 bijgewerkt). Ik hanteer geen wachtlijst. In mijn praktijk is er geen wachttijd tussen intake en start van de behandeling. 


Telefonisch voorgesprek

Als u zich wil aanmelden,  of als u meer wil weten over de mogelijkheden die ik bied, kunt u telefonisch contact met mij opnemen.
In een kort telefonisch gesprek vooraf maken we samen een inschatting of mijn aanbod en werkwijze passen bij wat uw vragen zijn en wat u zou willen bereiken in de behandeling. Dit eerste telefonische voorgesprek is kosteloos en vrijblijvend.
Als er een match is, maken we een afspraak voor een intakegesprek in mijn praktijk. Mocht in het voorgesprek of daarna in de uitgebreidere intake blijken dat ik niet de juiste behandelaar voor u ben, dan denk ik graag met u mee over waar u wel terecht zou kunnen. 


Verwijsbrief

Psychologische behandeling is, indien er sprake is van verzekerde zorg, opgenomen in het basispakket van de zorgverzekeringen en wordt in de meeste gevallen (in ieder geval gedeeltelijk) vergoed door uw zorgverzekeraar. Om in aanmerking te komen voor deze vergoeding heeft u een verwijsbrief nodig van uw huisarts (of bedrijfsarts of medisch specialist). Mochten we tot een afspraak voor een kennismakingsgesprek komen, dan is het noodzakelijk dat u meeneemt naar het intakegesprek: uw identiteitsbewijs, uw verzekeringspasje en een verwijsbrief van de huisarts. Zie voor verdere informatie ook Tarieven en vergoeding.


Aanmelding kan als volgt:


Telefonisch

Via telefoonnummer 06 21 49 00 19
Laat een bericht achter met uw naam en telefoonnummer op mijn voicemail als ik niet kan opnemen. Ik bel u zo snel mogelijk terug,


E-mail

U kunt me per email bereiken op info@dot-psychologie.nl
Let op: Gebruik dit e-mailadres alleen voor algemene vragen. Dit e-mailadres is niet geschikt om privacygevoelige informatie, zoals uw klachten of medische gegevens, veilig te mailen. Als u mij uw contactgegevens met naam en telefoonnummer mailt, neem ik zo snel mogelijk telefonisch contact op.